Wij zijn Nevaeh en Jaliyah en wij zijn 7 jaar.

We zijn lekker vrolijk, echte doerakken die graag streken uithalen, die vooral heel erg graag turnen.

Want hoe gaaf is het om wedstrijden te turnen in super mooie selectiepakjes.

Naast dat turnen onze passie is, zingen en dansen wij graag, doen wij graag fotoshoots, dragen wij graag de meest toffe en fashionable outfits, want the world is our runway, en doen we graag leuke dingen met onze mama.

En onder leuke dingen verstaan wij; samen knutselen, dagtripjes maken, naar de bioscoop, tut avondjes of gewoon lekker kroelen op de bank als we een filmpje kijken met lekkere hapjes op tafel.

We brandreppen nog niet zo heel lang en hebben dan ook nog niet zo heel veel gedaan.

De opdrachtjes die we tot nu toe hebben mogen doen was voor Fashionkidsnl en young in style en we zijn influencers voor By Jenaisa.

We maken dan het liefst streetstyle foto’s, omdat we dat lekker stoer vinden.

Onlangs zijn we verkozen als modellen voor Juna4kids, die ons turnpakjes levert en die wij dan mogen vastleggen met super toffe foto’s en filmpjes met de pakjes aan.

En we hebben onlangs iets heel moois aan onze ervaring mogen toevoegen; we zijn ambassadors voor YouAreAir.

We hebben dus een heuse airtrack in de woonkamer liggen, waar we veilig onze turnoefeningen kunnen oefenen zonder hard en pijnlijk te vallen. We stonden al de hele dag op de kop, maar nu nog meer 🙂

Naast dat we brandreppen heel erg leuk vinden hebben we ook wat leuke opdrachtjes mogen doen in samenwerking met Moonbird Amsterdam.

Eerder waren we voor hen, samen met 2 andere meisjes, testpanel voor Kruidvat en mochten we nieuwe producten van K3 testen, wat we super leuk vonden en onlangs hebben we voor RTL het decembernieuws mogen inluiden, omdat we voor Sinterklaas een waar snoepjeshuis hadden gemaakt. Dit was ook zo leuk om te doen. En na afloop werden we door Kaj en Miljuschka geïnterviewd hoe we dit vonden.

Hopelijk mogen we nog meer van dit soort dingen/opdrachtjes doen.

Want het leukste van brandreppen, influencer, model en ambassadors zijn is dat we in de meest gave kleding andere kinderen kunnen laten zien hoe je de beste combi’s kan maken als een ware fashionista.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here