Ik ben Jamie een vrolijke, lieve en zorgzame jongen van 8 jaar.

Ik ben een jongen vol levenslust. Ik hou ervan heerlijk buiten te spelen. Voetballen vind ik erg leuk. Sinds Kort zit ik ook op voetbal. Ik kan daar dan ook lekker mijn energie kwijt.

Dansen vind ik erg leuk en kan ik volgens mijn mama ook et goed. De trampoline is ook echt mijn ding. Ik kan heel veel trucjes. Bv. achteruitsalto. En kan ik heel hoog springen. En vanuit de lucht zo in de split terecht komen.

Ook vind ik het geweldig om te mogen Shooten. Dat heb ik al een paar X mogen doen voor bepaalde merken. Zodra de camera aangaat. Ga ik ook aan. Ik hou van de aandacht die ik op dat moment krijg. Omdat ik het zo leuk vind om te mogen doen. Zie je dat vaak goed terug op de foto. Het is nu al een tijdje stil rondom de opdrachtjes. Maar ik hoop dat het snel weer zover is zodat ik heerlijk mag shinen.

Ik vind school erg leuk. Ga daar met plezier naartoe. Heel belangrijk zegt mijn mama. Want je zal er nog een lange tijd moeten doorbrengen.

Nou nu weten jullie al heel veel van mij.

Doei doei!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here