De leukste kerst kadootjes die je zelf kan maken

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

De feestdagen staan meestal in het teken van kadootjes, maar heeft jou kind ook al zoveel of wil je graag zelf wat voor ze maken? Deze onderstaande kadootjes zijn superleuk om te geven maar zeker ook zo leuk om te maken!

1/ Unicorn slime

Welk kindje vind slijm nu niet leuk en vooral unicorn slijm die je zelf maakt en volledig naar eigen wens kunt stijlen! Zie hieronder het blog voor het zelf maken van unicorn slijm.

Unicorn Slime Recipe

https://www.thebestideasforkids.com/unicorn-slime-jars/

2/ Krijtbord huisjes

Voor kinderen is het belangrijk om te fantaseren over het spel wat ze spelen. Wat is er dan leuker om met huisjes een stad te bouwen die je ook nog is zelf kan inkleuren! Via onderstaande blog leer je hoe je deze leuke huisjes zelf kunt maken.

3/ Tipi

De leukste kado’s maak je toch echt zelf, hier vind je weer het bewijs. Met wat stof en stokken kun je de leukste tipi tenten zelf creĆ«ren. Zo maak je de mooiste tipi tent die perfect in je interieur past. Hoe je hem maakt vind je hieronder.

4/ Visspel met magneetjes

Ken je dat oude visspelletje nog dat er van die happers ronddraaiden en je deze met een magneetje eruit moest vissen. Nu kun je op groter formaat een soortgelijk spel namaken! Alles wat je nodig bent zijn ringetjes, stof, vulling en een magneet. Gegarandeerd uren visplezier voor je kleintjes. Hoe je hem kunt maken vind je in de onderstaande blog.

http://simplythisandthat.blogspot.com/2012/12/diy-fishing-activity.html

5/ Jeans autobaan

Je eigen autobaan van jeans! Het kan, hieronder vind je een tutorial hoe je het kunt doen.

http://mamarina-blog-marina.blogspot.com/2011/09/ik-recykleer-jeansrok-plus-hemd-wordt.html

Als je iets leuks hebt gemaakt horen we het graag!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Never miss any important news. Subscribe to our newsletter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.