Even voorstellen Giomi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Hallo!
Ik ben Giomi Chin Joe Kie en ik ben 13 jaar oud. Ik heb van multiculturele afkomst, onder andere Surinaams, Arubaans, Italiaans en Chinees. Ik ga naar de 3e klas van een havo kunstschool.Mijn hobby’s zijn dansen, fotograferen en figureren.


Model zijn is niet mijn hobby, omdat ik het leuker vind dan een hobby. Ik zou er graag mijn werk van willen maken.Het leukste vind ik de Runway lopen. En daarnaast doe ik nog shoots, videoshoots, figureren en word ik soms geboekt als commercieel model.


Ik doe nu bijna 1 jaar modellenwerk. En Ik vind het geweldig! Ik vind het leuk dat ik bij shoots verschillende gezichtsuitdrukkingen kan laten zien,  dat ik mij dan kan uitdrukken door middel van lichaamstaal en dat ik elke keer weer een andere stijl kleding aan heb. Ik vind het niet zo fijn als ik make-up op moet bij een shoot, omdat ik van naturel hou en zelf ook geen make-up draag.
Je kan me vinden op Instagram en Facebook met de naam giomichinjoekie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Never miss any important news. Subscribe to our newsletter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.