Wie ben ik

Hoi allemaal ik ben Sabrina 35 jaar uit en woon in Emmen met mijn 5 kinderen en man. Ik hou erg van vormgeven maar mag ook graag naaien. Momenteel ben ik nog fulltime thuis mama zodat ik voor mijn jongste 2 kinderen kan zorgen, maar deze gaan straks beiden naar voorschool. 

Momenteel ontwerp ik patronen voor het naaien op www.alcento-patterns.com, en heb ik nog een foundation www.sweet-wonders.nl waar ik voor premature en dysmature kindjes naai.

Hoe het allemaal begon

Ja hoe begon K fashion magazine eigenlijk dat is een goede, het was denk ik meer een samenhang van omstandigheden om eerlijk te zijn. Maar ik zal een korte uitleg proberen te geven.

Toen mijn 1 na jongste dochter was geboren kwam ik brandreppen tegen, dit houd in dat je kleding krijgt die je dan zo mooi mogelijk binnen de termen van de shop op de foto gaat zetten. Deze foto’s worden gebruikt op de website, socials etc. Een erg leuk concept dus! Maar goed ik vond het heel erg lastig om je goed te kunnen profileren in de wereld van brandreppen, de enige plek waar je eigenlijk terecht kon waren 2 groepen. 

Aangezien vormgeven een grote passie van mij was en ik al geringe tijd rondliep met het idee om iets van een magazine te beginnen heb ik de sprong in het diepe gewaagd. Zo begon het magazine. 

Het magazine was in eerste instantie wel bedoeld om ook echt in de schappen te komen liggen, maar we kwamen er al snel achter dat dit een erg lastig proces is, dit is dan ook de reden geweest dat we het digitaal hadden aangepakt. 

Des te meer de tijd verstreek des te meer vrijwilligers we er ook bij kregen die hielpen met schrijven en op den duur zelfs ontwerpen. Helaas was het op den duur niet meer rendable om het magazine te houden. Het koste heel veel tijd en kwam weinig uit.  Daarom zijn wij vorig jaar gestopt met het magazine.

Maar nu een jaar later kriebelde het nog steeds en ik vond het nog steeds een erg leuk idee. We hadden de site ook nog en toen viel het kwartje!! Waarom gaan we het magazine niet gewoon verder in blog formaat!!! Dat is gewoon perfect, geen deadlines geen speciale opmaken gewoon leuke artikelen maken en publiceren. 

En daar staan we nu dus!

Ik hoop dat jullie mee willen gaan in dit nieuwe avontuur en  gezellig mee blijven lezen, insturen, suggesties doen en meer. 

Tot de volgende column