Kiddome.nl is dé webshop voor jou en jouw Kiddo.
Je shopt hier de hipste kleding van diverse merken en leukste hebbedingen voor elke portemonnee.
Omdat ze bij Kiddome weten dat het leven al duur genoeg is zijn er uiteen lopende prijsklasse te vinden. Dat de hipste kleding voor jouw kindje niet duur hoeft te zijn bewijst Kiddome.
Wat begin 2016 begon als een hobby voor Yvette de eigenaresse, liep totaal uit de hand en is tot op de dag van vandaag een goed lopende webshop. De droom van iedere nieuwe webshop ondernemer werd in dit geval dus werkelijkheid.
Kiddome probeert dan ook zoveel mogelijk aanbod te geven in de nieuwste trends op dit moment. De variatie is erg groot en er is voor ieder wat wils. Zelf aan de slaapkamers en adults is gedacht.
Het grote voordeel aan Kiddome is dat er ook grote maten te krijgen zijn, en niet alles gericht is op de aller kleinste kids. Zodra er een grotere maat beschikbaar is staat dat bij de foto vermeld. Veel van de kleding van Kiddome is handmade en daar is absoluut veel liefde in gestoken. Het is een soort van ode aan de handmade artikelen, want was is er nou mooier dan echte vakmanschap te bestellen? Als je dan toch aan het shoppen bent voor je kleintje, kijk dan meteen even bij de schoentjes, want zelfs daarin is gedacht aan alle prijsklasse! Van non merk schoenen tot de grotere merken zoals o.a. Vans, Adidas, Dr. Martens en Nike. Deze zijn al te bestellen vanaf schoenmaat 19.
Buiten de kleding om bied Kiddome nog veel meer musthaves aan voor jouw kleine trots. Van sieraden tot aan steigerhouten (speel)meubels. De steigerhouten meubels zijn deels een ontwerp van de eigenaresse zelf, dus die ga je als het goed is nergens anders vinden.
Genoeg over de kids zelf want voor de ouders is er een speciaal kopje te vinden. Wil jij graag bij de trend van dit moment horen en lekker winnen met jouw kleine, dan kan je ook bij Kiddome terecht.
Twinning is winning right?
Bestellen en betalen is heel eenvoudig. Ze bieden verschillende veilige betalingsmogelijkheden aan, namelijk:
-iDeal
-SofortBanking
-MisterCash
-CreditCard
-Paypal
-Afterpay
-Vooraf overmaken
Bestel je op de werkdagen voor 13.30 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden, mits het geen handmade kleding is en het op voorraad is. Bij artikelen met een langere levertijd staat dat ook heel duidelijk aangegeven bij het item zelf.
Alle bestellingen worden met een track en trace code verzonden, zodat de pakketjes te volgen zijn.
Hieronder een greep uit de collectie van Kiddome!
Sweater Patser & Chick:
Kaptafel Tess:
Kleine Dondersteen:
Setje Leopard Khaki:
Sweater Girls whatever Mommy forever:
Sweater GIRLS Whatever - Kleurkeuze
Vans:
Vans SK8-HI
KIDDOME
Kolkweg 1
5314 LN Bruchem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here