Zoals sommigen van jullie misschien al weten vind ik het heerlijk om te naaien, het geeft me veel rust en genoegen als je weer wat leuks in elkaar hebt genaaid.

Van de week heb ik een aantal leuke jurkjes voor Elena genaaid, want ze gaat eindelijk de maat 80 in! Dus nu kan ik volop los gaan met leuke jurkjes.

In dit bericht gaan we het hebben over de Isa Sweaterdress, ik wou dit patroontje al langere tijd, maar heb hem dan nu echt aangeschaft.

Het patroon is hier te vinden, en komt in de maten 80 t/m 158. Daarnaast heeft het veel varianten incl. een superleuke colorblock.

Ik besloot om voor de eerste keer te gaan voor een normale sweaterdress, deze ging ik met behulp van glitterflex verleuken.

Ik had nog leuke rode sweatstof liggen, en besloot deze te gaan combineren met zilveren glitterflex.

Het langste was ik zelf bezig met het printen,plakken en knippen van het patroon hahaha. Gelukkig had ik nog meer dan genoeg stof voor een maatje 80, incl alle boorden.

Het patroon is makkelijk beschreven, en ook de patroondelen spreken voor zichzelf. Het jurkje zat in 1 avond volledig in mekaar. De flex heb ik voor het naaien op de stof geperst, dit zodat alle strepen mooi door konden lopen.

Het was voor mij ook gelijk een test, omdat ik wou weten of het een leuk shirtje werd. Nu ik weet dat het goed te doen is, ga ik hem ook zeker voor mijn oudste dochter van 7 maken.

Hebben jullie de Isa al gemaakt? En wat waren jullie ervaringen?

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here