La Berry bij World Fashion Festival Dubai

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp
De reis begon vanuit een droom van een Emirati vrouw, Latifa Sultan Hamad Masoud Aleryani; die hield van kunstwerken, handgemaakte ambachten en die haar visie wilde delen met iedereen. Ze is begonnen met het designen van ontwerpen die volgens haar passen bij de Emirati smaak op een moderne, luxe manier met een vleugje vintage en een traditionele looks.

En toen was Laberry Fabrics and Textiles geboren!

In maart 2019 werd Laberry bekroond met de World Fashion Festival Awards (lente / zomer 2019) als de beste kleding van het merk UAE en voor het aanbieden van een verscheidenheid aan stoffen en ontwerpen voor kinderen van alle leeftijden, een voortreffelijk bezoek aan de wereld van vintage en de traditionele kledingkast met een samenwerking van moderne geweven stoffen. Om de ware liefde voor kindermode te benadrukken, zijn de meeste stoffen door Latifa zelf ontworpen en zijn exclusief voor Laberry gedrukt.

Vanaf toen is het merk begonnen met het importeren van stoffen uit verschillende landen, het begrijpen van hun cultuur en hun oorsprong in het vak waar de designer zo gepassioneerd over is, en tot het hart van hoe ze de stoffen die ze oorspronkelijk hebben geweven kunnen creƫren en op de markt brengen. Over hoe het ervoor kan zorgen dat de kinderen van hun jurken houden. Laberry heeft vele beproevingen en fouten gemaakt, maar met elke stap zijn ze gegroeid en konden ze aan alle behoeften van de klant voldoen. Dit doen ze door ervoor te zorgen dat kwaliteit en comfort die deze prachtige kinderen verdienen optimaal zijn.

Meer over deze prachtige kinderkleding kun je lezen in onze Juni 2019 editie 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Never miss any important news. Subscribe to our newsletter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.