Ik ben heerlijk in de stad Groningen geweest met mijn middelste zoon van 9 en jongste dochter van 6 maand. Natuurlijk om even bij de Primark naar binnen te hoppen, waar overigens steeds minder leuke kleding te vinden is!

Doordat we daar niet veel leuks konden vinden zijn we lekker de stad even ingegaan. Tijdens het wandelen kwamen we een heel leuk winkeltje tegen Little Lovely Living, niet echt een typische winkel waar je je stoere zoon van 9 mee naar toe neemt, maar he ik heb ook nog een dochtertje van 7 thuis zitten en misschien is er wel wat leuks te vinden!

Eenmaal binnen gekomen, kwamen wij erachter dat je hier ook kunt eten/drinken!

Dat was natuurlijk een aangenamen verassing, ik vroeg Daniel of hij wat wou, en natuurlijk leek hem dat wel erg lekker!

De menu kaart is superleuk, en ook de hapjes zagen er erg leuk uit (we hebben dan ook meteen wat voor de 2 thuisblijvers ook meegenomen).

Daniel bestelde een aardbei milkshake en ik nam een warme chocolade melk.

Zeg nou zelf!! Ziet deze warme chocomelk er niet heerlijk uit <3, naast het leuke uiterlijk is hij ook nog heel lekker en boordevol extra lekkers.

Dit was de aardbei milkshake van Daniel, ook deze is volop gevuld en Daniel vond de suikerspin bovenop heel erg leuk en lekker. De milkshake zelf is heerlijk zoet.

De beide koppen werden ook met een spetter kaarsje geleverd!  Wat weer een extra belevenis gaf!

Deze leuke zaak geven wij dan ook een dikke 9,5 om met je kinderen naartoe te gaan! Naast het lekkere eten kun je er ook nog veel leuke schattige en handige artikelen kopen dus alles in 1.

Astraat 16 (51,83 km)
9718 CR Groningen

hieronder nog een paar sfeerimpressies

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here