Totaal onverwachts tijdens het struinen in Groningen, met mijn zoon Daniel (9) en dochter Elena (6 maand) viel mijn oog op een kinderwinkel. Daar moet ik even kijken dacht ik, omdat ik voor de rest nog niet veel leuks had gezien voor Elena!

De winkel komt over als een superleuk en gezellig winkeltje, met volop kleuren. Terwijl ik naar binnen liep hoopte ik stiekem erop dat ze misschien ook wel draag gerelateerde artikelen zouden verkopen…

Maar het overtrof al mijn verwachtingen, ze hebben daadwerkelijk van alles op het gebied van dragen, duurzaam en nog meer! Ze hebben zelfs een klein restaurantje binnen!

Ik heb echt mijn ogen uitgekeken, en vond het jammer dat ik al veel had uitgegeven en daardoor niet echt meer budget had voor deze winkel. Desondanks heb ik nog een super warme overal voor Elena gescoord, die ze aan kan hebben in de draagdoek/zak, een Barnsteen armbandje met paarse en rose kleuren en een heerlijk zacht strik mutsje.

Villervalla Winter Overall Grape/Orchid

E-mail naar een vriend Villervalla is een Zweeds merk staat voor eerlijke, comfortabele kleding die ook nog een super leuk staat. Met de kleurrijke printjes en soepele stoffen bereiken ze dit met alle kledingstukken die ze maken. Het wordt allemaal onder eerlijke arbeidsomstandigheden gemaakt en de kleren worden geproduceerd zonder toevoegingen van schadelijke stoffen.

Armband Cherry & Fluorescence Agate Pink 14cm

De Baltische staten zijn echt de wereldleiders in barnsteenproductie. Alle kindjes daar krijgen een kettinkje of armbandje om zo gauw ze last krijgen van krampjes, tandjes of moeite hebben met het vinden van rust. Dat komt, volgens de mensen daar, doordat

Nadat ik de overall had gekocht heeft ze me zelfs nog geholpen met het Elena op de rug te knopen, zodat ik zeker wist dat ze veilig vastzit, want zelfs na een consult blijf ik de Ruck nog een beetje huiverig vinden.

Elena heeft de hele weg naar de auto terug heerlijk geslapen, en de overal kun je ook nog over de armpjes en beentjes heen vouwen!

Daarnaast had ik nog graag meer artikelen meegenomen, maar ik ga zeker terug ervoor, ze hebben ook wel een webshop maar het winkeltje is zo superleuk en gezellig!

Je kunt musjes vinden op:

Zwanestraat 25 (53,41 km)
9712CJ Groningen
https://www.facebook.com/Musjescom/

https://www.musjes.com

Hieronder nog een sfeerimpressie:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here