Oktober 2018

 

 

Hoi hoi zouden je wat over jezelf kunnen vertellen?

Ik ben Gabrielle en ben 32jaar werk part time en kom uit Zeeland. Ik ben trotse moeder van 2 meisjes Nena van 6jaar en Indy van 4jaar en de 3de is op komst. Indy is een vrolijke meisje met eigen willetje. Ze weet precies wat ze wel of niet leuk vind! Houd van dansen, knutselen en uiteraard foto’s maken.


Hoe lang doe je al aan brandreppen?

We zijn eigenlijk niet zo heel lang bezig met brandreppen. Denk sinds een maandje of 2. En kwa shoots ongv sinds begin 2018.

Heb je al veel opdrachtjes gekregen?

We hebben in de 2 maanden tijd 1 brandrepje mogen doen.

heb je alleen in Nederland gebrandrept of ook in het buitenland?

Tot nu toe alleen in NL. En kwa fotoshoots heeft ze voor België en Duitsland mogen shooten.

Heb je wel is via een modellenbureau een fotoshoot gedaan?

Indy heeft een aantal shoots via een modellenbureau gehad. Maar de meeste shoots die ze heeft mogen doen zijn via oproepjes op fb gegaan.

Wie maakt de fotos van jou?

Mama maakt eigenlijk altijd de foto’s! Maar we krijgen natuurlijk ook foto’s van de merken waar ze model voor heeft mogen staan.

Wat vind je het leukste aan brandreppen?

Indy was erg blij met de trui die ze gekregen had voor het reppen. En als ze een shoot heeft gehad dan krijgt ze meestal een setje kleding en een goodiebag mee naar huis. De goodiebag vind ze het aller leukste! En ik vind het natuurlijk geweldig om Indy te zien genieten tijdens de shoots 🙂

Heb je nog tips voor andere brandreppers?

Zorg ervoor dat het niet te rommelig is op de achtergrond. Het liefst zo neutraal mogelijk. En een goeie camera of mobiel is altijd wel erg handig!

Meer van Indy vindt je op https://www.instagram.com/nj.indy_kids_models/