Vorige week kreeg ik een superleuk pakketje binnen van www.4Beebz.nl, bij 4Beebz vind je dus hippe zelf bedrukte shirtjes, broekjes, rompers, mutsjes, slabbers en andere leuke accessoires. Daarnaast kunnen ze alles bedrukken en staan ze altijd open voor je eigen ideeën ten opzichte van producten. Erg leuk dus en altijd een uniek product op deze manier.

Toen ik het pakketje openmaakte zat een superleuk shirtje met opdruk een pen en visitekaartje. Dit was in een superleuke rose papiertje gepakt (unboxing video komt eraan)

Het shirtje wat erin zat was de onderstaande, en dan de witte long sleeve (onze eigen foto’s komen nog, dochtertje is snipper verkouden dus foto’s zijn niet goed gelukt nog).

XOXO

XOXOGemaakt van 100% katoen.Voor exacte maten zie maattabel.Let op! Andere kleur opdruk graag doorgeven in het opmerkingenveld aan het einde van je bestelling. Mocht de kleur niet beschikbaar

De eerste indruk is de goede kwaliteit en fijne stof, hij lijkt nog iets te groot, maar dit vind ik persoonlijk niet erg want dan heeft ze er ook langer wat aan!

Vandaag hadden we dus een verjaardag en het leek me het perfecte moment om dit shirtje aan te doen. De pasvorm was heel erg fijn, en nadat we de armen 2x omsloegen zag het er zelfs uit als een heerlijk jurkje. Ze kon zich er goed in bewegen en ook het hoofdje ging er zonder problemen door (erg belangrijk natuurlijk!).

De maat staat duidelijk aangegeven, en wat ik zelf een leuke touch vond was het logo van 4Beebz wat achterop de rug bij het nekje stond. Je zou denken dat zoiets storend zou zijn, maar ik vond juist dat dit erg gaaf is en net dat laatste extra’s geeft.

Nu zijn er natuurlijk heel veel kinderlijnen op dit moment die allemaal bedrukken, maar ik vind dit top kwaliteit en toch zeker wel uniek, ook mede het leuke logootje op de rug.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here