Interview met Suus Konings

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Kunt je jezelf voorstellen?

Ik ben Suus Konings (11 jaar). We wonen in de Overbetuwe en ik heb nog een oudere broer en zus en een jonger broertje.

Hoe lang doe je al modellen werk?

Vorig jaar 2018 ben ik in juli begonnen met modellenwerk. Ik heb toen een betaalde portfolio shoot gedaan en daarna heb ik me ingeschreven bij een modellenbureau.

Staan jullie ook bij bureaus ingeschreven, en zo ja heb je hier ook al opdrachten uitgekregen?

Ik sta ingeschreven bij een paar bureau’s in Nederland maar ook in het buitenland. Ik heb al een paar leuke opdrachten gehad via de bureau’s maar er komen ook veel opdrachtjes vanuit Facebook oproepjes.

Heb je al veel opdrachten gekregen, en wat was jullie leukste opdracht tot nu toe?

Ja ik bof enorm en heb al heel veel super toffe dingen mogen doen. Het allerleukste waren twee opdrachten in Portugal en in Duitsland.

Heb je ook al wel eens een betaalde opdracht gekregen?

Ja! En dat is wel super gaaf natuurlijk. Dat ik iets mag doen wat ik ontzettend leuk vind en dan zelfs nog betaald krijg voor mijn hobby.

Heb je ook wel eens in het buitenland opdrachten gehad, en hoe was dat?

Ik mocht vorig jaar naar Portugal voor een meerdaagse shoot, super leuk met allemaal modellen uit meerdere landen. En ik ben best vaak in Duitsland en België voor shoots.

Het allerleukste is dat je allemaal nieuwe vrienden maakt uit verschillende landen. Ook al spreek je elkaars taal niet we begrijpen elkaar altijd snel.

Doe je ook wel is acteer opdrachtjes, en zo ja wat vind je hier van?

Vaak worden er bij shoots ook filmpjes opgenomen waar de nieuwe collectie wordt getoond. En ik mocht voor KLM acteren in een reclame filmpje. Die komt in october uit dus ik ben heel nieuwsgierig naar het resultaat. Acteren was weer heel anders dan poseren, maar ook weer een hele leuke ervaring.


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Never miss any important news. Subscribe to our newsletter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.