Even voorstellen Esmay

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Kun je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Esmay, ik ben 9 jaar en hou van dansen, modellenwerk en acteren. Ook ben ik gek op het maken van tik tok filmpjes 

Hoe lang doe je al modellen werk?

Nu ongeveer 2 jaar, ik ben er mee begonnen nadat ik figureerde in de Luizenmoeder deel 1. 

Wat vind je leuk aan shoots?

Het neerzetten van iets moois en mezelf inleven door bepaalde blikken te laten zien, ik zie het als een soort van acteren. Ook de foto’s die je dan krijgt zijn steeds weer een feestje om te krijgen 

Wat vind je niet zo leuk aan shoots?

Ik heb ooit een shoot gehad bij iemand die na iedere foto mijn handen en haar anders deed, er werd dan weer 1 foto gemaakt en toen kwam ze, zonder te vragen, weer aan mijn haar en handen dat vond ik niet leuk. Als men gewoon aan mij vraagt wat ze graag willen dan is dat heel anders. Ook het verre reizen is niet altijd zo leuk. 

Hoe vond je de shoot met Kelly  voor het K-fashion magazine?

Ik vond het heel erg leuk om samen met Alec en Suze te shooten, ik heb er een vriendin bij! Kelly is mijn moeder en ik shoot niet heel vaak met haar maar ik vond dit echt super leuk, we hebben veel gelachen. 

Waar kunnen we je vinden?

www.instagram.com/esmayvanderpol 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Never miss any important news. Subscribe to our newsletter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.