Even voorstellen Suze

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Kun je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Suze Höcker en ik ben 9 jaar. Ik spreek graag af met vriendinnen, hou van gamen en van sporten. Ik doe aan freerunnen en dans drie uur per week: streetdance, musical en moderne dans. Ook doe ik mee aan de theaterproductie Shrek, die in de zomer van 2020 vier voorstellingen speelt in de Goudse Schouwburg.  

Hoe lang doe je al modellen werk?

In september 2018 stond ik voor het eerst voor de camera bij een fotografe die ik al kende. Sinds vorig jaar december heb ik meerdere shoots gedaan in verschillende stijlen.

Wat vind je leuk aan shoots?

De mooie foto’s die gemaakt worden. En ik vind het zo leuk om te shooten! Bij iedere fotograaf leer je wel wat nieuws én sta je weer heel anders op de foto. Naast het serieuze poseren, heb je veel plezier met elkaar. Met de fotograaf en met de andere modellen. Ik heb al shoots mogen doen met mijn broers Alec en Pepijn, maar ook met vriendinnetjes als Gina, Esmay en Feline. 

Wat vind je niet zo leuk aan shoots?

Het reizen is niet zo leuk als het wat verder weg is. En heel veel make-up vind ik niet zo fijn.

Wat vond je van de kerstshoot met Kelly?

Het was een hele leuke shoot met Alec en Esmay! Net als de vorige keer toen ik met m’n broers bij Kelly was. De tijd vloog om… het was jammer dat we klaar waren. We hebben van alles geprobeerd en veel gewisseld van kleding en kerstversiering. We hebben samen veel gelachen, bijvoorbeeld als de lampjes steeds maar afgleden. Gelukkig heeft Kelly veel geduld, haha.

Waar kunnen we je vinden?

Mijn Instagram is: Instagram.com/@suzeisabel2010

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Never miss any important news. Subscribe to our newsletter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.