Hazeltjes stoffen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

In 2013 is Hazeltjes stoffen begonnen met verkopen van stoffen uit Duitsland, dit na een uit de hand gelopen hobby. Na de Duitse stoffen is ze op zoek gegaan naar waar ze nou echt voor wou staan en dat was biologisch gecertificeerde stoffen van hoge kwaliteit. Deze blijven met wassen ook altijd erg mooi en worden niet snel faal!

De naam Hazeltjes is afgeleid van haar oudste dochter, maar past ook gewoon perfect bij haar shop eigenlijk. Op haar shop zie je niet alleen stoffen maar ook wol, fournituren en de leukste patronen.

Als je op haar pagina tussen de stoffen kijkt zie je de mooiste kleuren en veel patroontjes, daar komt dan ook de grote vraag waar begin ik mee!

Nou gelukkig heeft ze hier een heel leuk idee op gevonden namelijk de verassing pakketjes. En laat ik die nou net besteld hebben om is kennis te maken met deze leuke webshop!

Kan je niet kiezen uit al het prachtigs in de webshop van Hazeltjes? Laat je verrassen 🙂
Hazeltjes stelt een pakket samen van verschillende stoffen, verschillende afmetingen.
Mogelijke stoffen in het pakket: Tricot, jacquard, boordstof, katoen, nicky, sweat etc.
De foto is een voorbeeld, het pakket kan er anders uit zien. Dit pakket is een volledige verrassing.
Je kan een voorkeur doorgeven in de opmerkingen, dan kijk ik of ik er aan kan voldoen, maar ik geef geen garantie dat het lukt. 🙂

Hazeltjes stoffen

Ik ben zelf bij deze gave webshop gekomen via de ouders natuurlijk beurs vorig jaar, helaas had ik geen stof meegenomen en dit knaagde best wel bij mezelf.. Maar ik ben nog een beetje huiverig voor patroontjes en had ook nog zoveel in de kasten liggen.

Nu ben ik vorige week begonnen om zoveel mogelijk stofjes te gaan gebruiken en niet te veel na te gaan denken, en hier kwamen verrassend leuke kleding stukken uit voort. Het grootste bijkomende voordeel hiervan was het feit dat je gelijk weer nieuwe ruimte creëert voor wat leuke nieuwe stoffen, en dit zorgde voor mijn eerste order.

Ik heb van het weekend de knoop doorgehakt en besloten om het multicolor pakketje te gaan nemen, en vandaag ging dan eindelijke de deurbel! Snel heb ik het pakketje losgemaakt en zag de onderstaande stoffen in het pakketjes zitten!

Ik vind het een prachtig pakket, maar weet nog niet goed wat ik met de ribcord kan gaan maken. De rest is rekbaar en kan ik zeker ook gebruiken en het katoen vind ik weer een prachtige uitdaging!

De kwaliteit voelt supergoed en de kleuren zijn echt heel erg mooi, het is het zeker waard om hier te gaan bestellen.

Naast het bestelde stof zat er ook een leuk hazeltjes kaartje bij in en een leuke folder voor de Moen beurs in Juni, hopelijk ga ik hier ook heen om verslag te doen van het eerste echte Moen festival, wat hiervoor de Ouders Natuurlijk Beurs was. En daarnaast nog een klein kadootje waar een lintje inzat in de zelfde kleuren als de stof! dus ik zie een jurk voor me ^_^

Website: www.hazeltjes.nl
Instagram: Hazeltjes
Facebook: Hazeltjes
Facebook fans: Hazeltjes fans
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Never miss any important news. Subscribe to our newsletter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.