Juffrouw Knots

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Wie Emmen kent, kent allemaal de houtduif. Helaas is deze mei vorig jaar gestopt.. De houtduif had van alles op het gebied van houten en duurzaam speelgoed, en dus ook erg geliefd hier in huis.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Bij toeval stuitte ik een tijd geleden op juffrouw Knots een webshop met afhaal adres in Emmen, hoe makkelijk kan dat zijn. De site ziet er heel erg leuk uit en ze hebben al een aardig assortiment opgebouwd van Flockmen tot Wobbels ze hebben van alles.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Deze kerst was ik op zoek naar leuke kadootjes van hout waar gewoon lang mee gespeeld kon worden en ook leuk in huis stond. De Wobbel stond al lang op mijn verlanglijstje en dankzij mijn ouders kon die eindelijk gehaald worden!! Maar wat zijn er veel keuzes, in eerst instantie wou ik de Wobbel voor de 3 jongste meiden hebben dus zijn we voor een rose normale Wobbel gegaan. Zo gezegd zo gedaan deze online besteld en betaald.om vervolgens de volgende dag op te halen.

Afbeeldingsresultaat voor alle wobbels

Eenmaal aangekomen bij het bedrijf mag je door het hek naar een leuk klein kamertje toe, deze staat vol met allemaal prachtige duurzaam en meestal houten speelgoed, wat een weelde. Ik wou ook voor de meiden wat houten diertjes van Holztiger en deze stonden ook mooi uitgestald, en 2 meiden wat leuke laten kiezen. Het werden een grote olifant, paard, giraf, rennende vos en egel. Ook besloot Olivia nog voor een echt touwspring te gaan en Elena nog voor een ballon bootje!

Afbeeldingsresultaat voor holztiger

De eigenaresse is erg vriendelijk en geduldig en helpt graag met de keuzes, ook als je oudste besluit niet te nemen wat we speciaal hadden opengemaakt om te laten zien is er niks aan de hand. Het is een leuk winkeltje die ook telkens uitbreid met nieuwe artikelen.

We raden het dan ook zeker aan om is een keer te gaan kijken bij Juffrouw Knots!

Juffrouw-knots.nl

Facebook https://www.facebook.com/pg/Juffrouwknotss
Instagram https://www.instagram.com/juffrouw_knots/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Never miss any important news. Subscribe to our newsletter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.