Kaylinn in Caro

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Kaylinn speelt gastrol in de musical Caro in het Efteling theater

Vier jaar geleden begon Kaylinn spelenderwijs met musicalles. Ze vindt het op het podium staan erg leuk om te doen. Ze begon met een kerstmusical. De dag van de eerste voorstelling was ze ziek, maar ondanks dat genoot ze volop.

Daarna volgden er nog meer optredens. De 101 dalmatiĆ«rs, Kleine Bever, Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer? en onlangs speelde ze mee in Duimelijntje. Toen er een oproep voorbij kwam dat ze kinderen zochten, die een gastrol wilden spelen in de musical Caro, twijfelde ze ook geen seconde, daar wilde ze aan mee doen. 

Ze kon alleen pas meedoen als ze zeven jaar was, dus ze moest nog even wachten. In mei werd ze zeven jaar en een paar weken later was het dan eindelijk zover. Ze stond in het Eftelingtheater.

Om half vier moest ze zich melden bij de Efteling. Er kwamen drie meiden van het kidsteam de kinderen. Kaylinn mocht door een speciale ingang naar binnen en gingen mee naar het theater. In het theater kreeg ze een rondleiding en werd er verteld wat ze allemaal mocht doen in de show.

Met alle kinderen ging ze lekker pizza eten! En daarna begon het klaar maken voor de show, dat was toch best een beetje spannend.

De show was geweldig en wat was het leuk dat ze meerdere keren op mochten komen. Aan het begin van de show kwam ze aan rennen en de lach op haar gezicht was zo mooi om te zien. Ze straalde van oor tot oor, zo enorm trots.

De kinderen kwamen daarna op met een blokkenkostuum, als baby,als joki en jet en als meisje met een trommel. Kaylinn vertelde dat het heel bijzonder was om alles te zien en om alle spelers te zien.

Kaylinn heeft de dag van haar leven gehad en genoten van het optreden. En hoe bijzonder dat Mylene en Rosanne in de zaal zaten om de voorstelling te zien en ze daar zelfs nog mee op de foto mocht. Kaylinn heeft natuurlijk ook een vlog gemaakt van deze dag. https://youtu.be/BLKnpbQ-ftM Helaas mag er niet alles gefilmd worden, maar zo krijgen jullie toch een beeld van de geweldige ervaring die ze heeft gehad. Op naar de volgende musical! 


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Never miss any important news. Subscribe to our newsletter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.