De was ophangen wie doet het niet.. Ik heb zelf altijd diverse knijpers gebruikt zowel houten als van die plastiken.. Maar ze gaan altijd snel kapot of roesten. Vooral dat laatste erger ik me mega aan altijd. Net een verse schone was en dan krijg je opeens roest erin. 

Dus meestal gooide ik het dan weer gewoon over de lijn maar, maar ook dat heeft weer zijn nadelen.. Vaak viel het op de grond en dan kon je het weer opnieuw wassen. Ik ben zelf geen voorstander van de droger, maar toch werd deze steeds vaker gebruikt.

Maar toen zag ik opeens iets nieuws voorbij komen de Ezzypegs! Ezzypegs zijn kunststof knijpers zonder dat je ze hoeft te knijpen. We mochten deze testen en willen hierbij dan ook onze bevindingen delen!

Naast dat ik ze heb getest, heb ik ook een doosje aan mijn schoonmoeder meegegeven om te testen, ze heeft artrose en reuma in de handen waardoor knijpers nog wel is een uitdaging kunnen zijn. 

Het voordeel van de Ezzypegs zijn dat je ze niet hoeft te knijpen maar gewoon kunt gaan schuiven. Dit is echt een ideaal systeem voor zere en vermoeide handen. Ze kon hierdoor dus ook heel makkelijk de was ophangen en na de tijd had ze geen zere handen. 

Zelf ben ik er thuis ook mee aan de gang gegaan, ik vind ze zelf handig in gebruik, daarnaast vind ik het ook echt ideaal dat ze gewoon aan de lijn kunnen blijven hangen. Doordat er geen knijp mechanisme inzit heb je dus geen ijzer wat kan roesten! of plastic wat gaat verweren. Ze hangen nu al een goede 2 a 3 maand aan de lijn, zonder dat ze kleur verliezen of broos worden. Dit is voor mij echt een mega pluspunt omdat ik vaak vergat de knijpers van de lijnen te halen .

Verder is het gebruik ervan gewoon enorm makkelijk, mijn 2 jaar oude dochter kon zelfs zo nog makkelijk helpen met ophangen. Daarnaast vonden ze het enorm leuk speelgoed ook hahah. 

IIk heb zelf fibriomalgy en daardoor snel veel pijn, maar ook de hangers zorgden bij mij voor geen ongemak. 

Misschien het enige minpuntje wat ik me kon bedenken was dat ze wel makkelijk van de lijn vallen als ze geen was vasthebben, maar dat kan ook zijn omdat ik ze niet helemaal naar beneden had gedrukt. 

Oo en laten we vooral niet vergeten in welke superleuke kleuren ze te krijgen zijn!!! 

De ezzypegs kun je bestellen op www.ezzypegs.com