Lytse boef

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Van de week kregen we een superleuk pakketje in huis van de Lytse boef, lytse boef is een webwinkel met duurzame en leuke houten kraam kadootjes. Hier kun je onder verstaan Speenkoorden, borstvoedings kettings en nog veel meer. Ook zijn ze officiele reseller van de welbekende bibs spenen, en laat ik die nog net ook nodig zijn!

Het pakketje was meteen te herkennen aan de leuke sticker op de voorkant en eenmaal ik het doosje open deed kon het feestje echt beginnen!

In het doosje was natuurlijk het tutzakje meteen te herkennen, dit is een speciaal zakje gemaakt door de Lytse boef voor het bewaren van je tutjes (speentjes) Hierin zaten natuurlijk de 3 bibs speentjes die ik besteld had! Dit zijn maat 1 voor onze kersverse dochter Ciara. Ik heb meteen meerdere leuke kleurtjes besteld zodat ik ze kan matchen bij de kleding die ze aan heeft.

Het tutzakje voelt stevig aan ziet er ook nog superleuk uit, en is natuurlijk superhandig om al die losse spenen die anders door het huis zwerven op te bergen.

De bibs spenen kent volgens mij iedereen al, maar hierbij leg ik nog even uit waarom ik dit 1 van de fijnste spenen vind!

  • Natuurlijk door de vele leuke kleuren die hiervan te krijgen zijn, zo kun je elke speen matchen bij de outfit van je kleinste
  • Deze spenen zijn van 100% natuurrubber en daardoor BPA vrij, maar niet alleen het speengedeelte maar juist ook het schildgedeelte.
  • De vorm is zo gemaakt zodat het op een tepel lijkt, hierdoor zijn de speentjes uitermate geschikt ook voor borst gevoede baby’s om tepel speen verwarring te voorkomen.
  • De gaatjes in het schild voorkomen verstikking als de speen per ongeluk volledig in de mond word genomen.

Al met al zijn dit de redenen waarom ik voor bib spenen ben gegaan, en zeg nou zelf ze zien er toch supertof uit!

Het volgende zakje was het kleinste zakje, ook deze zag er superleuk uit.

Toen ik het zakje opende zag ik deze mooie borstvoeding ketting eruit komen die ik had besteld, ik vond deze erg mooi kwa kleuren het houten ringetje eraan leek me ideaal voor de meiden om mee te frunniken als ze aan de borst lagen. De siliconen en houten kralen eraan zijn kauw veilig dus kunnen ze deze ook in de mond nemen zonder dat ze schadelijke stoffen binnenkrijgen.

Voedings-/draagkettingen zijn ideaal voor moeders die borstvoeding geven en/of hun kindje dragen in een draagzak. De kindjes kunnen tijdens het dragen/voeden met hun grijpgrage handjes spelen met deze ketting, in plaats van bijvoorbeeld haren trekken. De kettingen zijn gemaakt met een mix van houten, siliconen en gehaakte kralen voor afwisseling in structuur voor de kleintjes.

Verder naar het laatste zakje deze hebben we gekregen, ik was er erg benieuwd naar. Ook dit zakje zag er weer erg uitnodigend uit, dit vind ik eigenlijk een heel sterk punt van de Lytse boef, dat alles er zo leuk uitziet goed gebrand is en bij elkaar past.

Maar tijd om de grootste verrassing te gaan openen!

Wat er inzit waren 2 superleuke speenkettingen met de namen van mijn 2 jongste meiden! Helemaal in de stijl van de borstvoedings ketting die ik gekozen had.

hier zaten ook weer dezelfde kralen op die kauw veilig zijn (heel handig want Elena krijg kiezen door en mag momenteel graag knabbelen op van alles!) De namen zijn in hele mooie houten blokjes gebrand en geeft een supergaaf effect aan de kettingen!

De speenkoorden van Lytse boef zijn maximaal 22cm ,exclusief de clip: dit is volgens de Nederlandse veiligheidsnorm. De houten kralen zijn van onbewerkt beukenhout gemaakt, dit is niet alleen duurzaam & veilig, maar ook nog eens goed voor de zintuigen ontwikkeling van jouw kindje! De siliconen kralen zijn van BPA-vrije materialen gemaakt.

Ik ben superblij met deze gave items van de Lytse boef, en speciaal voor onze lezers hebben we een kortingscode gekregen die jullie kunnen gebruiken op hun webshop dit is:

Code!

Dus wacht niet langer en surf snel naar de webshop van Lytse boef

Website https://lytseboef.nl/
Instagram: Lytse boef
Facebook: Lytse boef
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Never miss any important news. Subscribe to our newsletter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.