Wat is Juul & Soof?

Juul en Soof word gerund door Bregje spijkers-jansen. Ze maakt de mooiste kleding van biologische en natuurlijk stoffen. Daarnaast heeft ze ook nog een heuse wollen lijn van o.a. Sjaloppen, vestjes en mutsjes die ze samen met haar moeder maakt een heus familie bedrijf. Een van haar best lopende producten op dit moment zijn toch wel haar wollen jassen en deze gaan we dan ook reviewen hier. 

De dino jas

Het leuke bij Juul & Soof is dat alles op bestelling handgemaakt word, en je hierdoor dus echt krijgt wat je wilt! Mijn dochter zit in de dino fase (en ja het is echt een meisje). Dus vroeg ze om een dino jas. De jas die we gekocht hebben heeft een buitenkant van heerlijke warme wol, een binnenvoering van 100% katoenfleece, en een tricot binnenlaag van dino’s. Dit alles maakt dat de jas geweldig is. 

Als je bij haar op facebook kijkt zie je deze jas ook voorbij komen in de winter bij haar eigen dochter die er heus mee in de sneeuw speelt en geen last van de kou blijkt te hebben!

Naast deze combinatie jas hebben ze sinds kort ook jassen beschikbaar met een heuse teddy voering waardoor deze nog geschikter is voor de winterdagen die eraan komen. 

Het enige nadeel is wel doordat ze alles alleen doet dat ze beperkte plekken heeft om te maken, waardoor jje wel op tijd moet bestellen! 

Wat maakt ze nog meer?

Naast heerlijke wollen jassen heeft ze sinds kort ook hele gave muts sjalen in dieren vormen, die heerlijk warm zijn. Ze maakt ook veel vesten, jurken, pakjes en echt veel meer gaafs. 

Daarnaast hand borduurt ze ook alles tegen een meerprijs zodat je altijd een uniek stuk in bezit krijgt. 

Conclusie

Ik raad Juul en Soof zeker aan, de eigenaresse is vriendelijk en denkt goed mee. 

Daarnaast vind ik dat de prijs kwaliteit verhouding supergoed is. 

Juul & Soof

Site: www.juulsoof.nl
Facebook: juulensoof
Instagram: juulensoof